Onze maaltijden

We werken altijd met een mooie selectie aan ingrediënten, waar mogelijk uit eigen streek. Daaraan voegen we de heerlijkste kruiden en specerijen toe, en vervolgens bereiden we onze gerechten sous-vide. We staan voor verse, eerlijke en vooral gezonde maaltijden, met de smaak van thuis.

Zowel met Puur voor U als met Menu op Maat kiest u voor maatwerk.

Kookt u graag een gedeelte zelf?

Puur voor U biedt u de mogelijkheid om zelf een gedeelte van uw maaltijden te bereiden. U vult gewoon aan waar nodig. Braadt u graag uw vlees zelf, dan bestelt u de aardappeltjes en groenten bij ons, en koken wij die voor u. We bieden wekelijks voor ieder dieet of eetgewoonte speciaal geselecteerde gerechten aan. De eenpersoonsverpakkingen zijn minimaal een week houdbaar en gemakkelijk in de koelkast te bewaren. U bepaalt zelf wanneer u wat eet. De verpakkingen zijn eenvoudig te verwarmen, even open knippen, op bord serveren en aan tafel!

Puur voor U

Gaat u voor gemak?

Menu op Maat biedt u een complete maaltijd, ook hier met veel variatie en mogelijkheden. U kiest uit 2 menu’s de gerechten die u zelf lekker vindt. Kiest u de soep, het vlees en de saus uit menu 1 en de aardappeltjes en groenten uit menu 2, geen probleem.

Wij stellen de maaltijd samen op basis van uw wensen. Ook kleine of grote porties zijn voor onze sauzen, aardappelen en groenten in te stellen. Heeft u een dieet of eetgewoonte, of een combinatie van beiden, met onze Menu op Maat maaltijden houdt u een ruime keuze.

De maaltijden zijn in de koelkast een week te bewaren, u bepaalt zelf welke maaltijd u op welke dag nuttigt. Gemakkelijk te verwarmen, en heerlijk genieten van een verse maaltijd.

Menu op Maat

  • Puur Culinair
  • Bredaseweg 570
  • -
  • 5036 NB Tilburg
  • -
  • Tel: (088) 6115446
  • Puur-culinair is onderdeel van Amarant