U kiest uw menu
100% keuzevrijheid in maaltijden

100% keuzevrijheid in maaltijden, diëten en hoeveelheden

Uw wensen zijn de basis voor de samenstelling van onze maaltijden. U kiest het concept dat het best bij u past (Puur voor U of Menu op Maat).

In beide concepten heeft u een grote keuzevrijheid. Bij Puur voor U kiest u zelf de gerechten die u wenst te eten, passend in uw eetpatroon. Het is aan u wanneer u welk gerecht eet en in welke combinatie.

Het concept Menu op maat biedt zelfs de mogelijkheid om portiegrootte per gerecht aan te passen aan uw wensen. Ook een combinatie van een dieet en consistentie (bijv. bij gebitsproblemen) is mogelijk, per component aan te geven.

U bestelt zelf
Bestel eenvoudig via de website

Bestel eenvoudig via de website, een bestellijst of de telefoon

Voor beide maaltijdconcepten kunt u zowel via de website als via een bestellijst bestellen. Op de website vindt u alle informatie van de gerechten, zoals ingrediënten, allergenen en onze serveersuggesties van de chef. Ook prijzen zijn online direct inzichtelijk. De bestellijsten worden wekelijks met uw levering meegegeven, u vult de bestellijst in en geeft deze weer mee aan uw bezorger. Heeft u vragen of wilt u een bestelling doorgeven of wijzigen, bel ons op en de dames van ons bedrijfsbureau regelen het verder voor u.

Wij koken voor u
Wij koken voor u erg gezonde en ongekend lekkere maaltijden

Wij koken voor u erg gezonde en ongekend lekkere maaltijden

Ons keukenteam kookt dagelijks de heerlijkste gerechten voor u op basis van de sous-vide kooktechniek. Middels deze bijzondere techniek worden de beste ingrediënten, waar mogelijk uit eigen streek, vacuüm verpakt met heerlijke kruiden en specerijen, en op lage temperatuur langzaam gegaard. Verse ambachtelijke gerechten met eerlijke ingrediënten en vol van smaak. Naast hoogwaardige kwaliteit bevatten onze maaltijden meer vitamines en mineralen en veel minder zout. Kortom: Lekker en gezond.

Wij bezorgen thuis
Eenmaal per week leveren wij uw maaltijden thuis

Eenmaal per week leveren wij uw maaltijden thuis

Ons enthousiaste team van vrijwilligers levert uw maaltijden thuis. Op een vaste dag in de week, een vertrouwd gezicht, die uw maaltijden bezorgt. Indien nodig zetten we het zelfs voor u in de koelkast.

  • Puur Culinair
  • Bredaseweg 570
  • -
  • 5036 NB Tilburg
  • -
  • Tel: (088) 6115446
  • Puur-culinair is onderdeel van Amarant