Wij stellen aan u voor:

Geplaatst op: 01 August 2018

Ik beschik niet alleen over een diploma zelfstandig werkend kok maar heb ik ook een HBO voeding en diëtiek diploma op zak, hiermee hoop ik veel inspiratie en kennis over te brengen binnen mijn nieuwe uitdaging bij Puur Culinair. Ik ga me op verschillende afdelingen/projecten richten waar ik super veel zin in heb! 

Ik heb enorm veel passie voor koken, niets is te gek en ik hou erg veel van uitdagingen. In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn passie en vind je me terug in mijn eigen keuken waar ik steeds nieuwe dingen aan het uitvogelen ben. Daarnaast dans ik Lindy Hop bij de Swing Shakers in Tilburg, dit doe ik samen met mijn vriendin waarmee ik volgend jaar in het huwelijks bootje stap.

 

 

Wij stellen aan u voor:
  • Puur Culinair
  • Bredaseweg 570
  • -
  • 5036 NB Tilburg
  • -
  • Tel: (088) 6115446
  • Puur-culinair is onderdeel van Amarant