Wij stellen aan u voor:

Geplaatst op: 13 July 2017

Mijn naam is Peter Broers, ik woon samen met mijn vriendin in Baarschot en ik heb drie kinderen.

Sinds 2007 werk ik bij Puur Culinair. Ik ben zelfstandig werkend kok, leermeester en dieetkok. Mijn passie heeft altijd al bij het koken gelegen, vandaar dat ik in mijn jonge jaren al werkzaam was in diverse restaurants. Denk hierbij aan de Schouwburg in Tilburg, Kasteel Maurick in Vught en de Postelse Hoeve in Tilburg. Pas later ben ik in de grotere keukens zoals de Volkaert in Dongen en Traverse in Tilburg gaan koken. Grappig genoeg kook ik nu ook voor Traverse maar dan bij Puur Culinair. Daarnaast doe ik graag ondersteuning bieden aan de cateraar van Puur Culinair.

Mijn hobby's zijn: mijn gezin, lekker uit eten, terrassen bezoeken en mijn collega's dagelijks plagen.

 

Wij stellen aan u voor:
  • Puur Culinair
  • Bredaseweg 570
  • -
  • 5036 NB Tilburg
  • -
  • Tel: (088) 6115446
  • Puur-culinair is onderdeel van Amarant