Puur Culinair heeft nieuwe teamleider

Geplaatst op: 03 January 2018

Voordat ik hier kwam werken heb ik ervaring opgedaan in verschillende bedrijven. Zowel in de zorg als in de horeca. Dit varieerde van een klein eetcafé tot grote restaurants/partycentra.

In de zorg heb ik onder andere gewerkt bij het 'ETZ Elisabeth ziekenhuis' en 'Ons Keuken' in Waalwijk.

De overstap naar de zorg was even een omschakeling maar daarin heb ik mijn draai goed kunnen vinden. Het leuke aan in de zorg werken is dat je veel met diëten werkt die je anders maar weinig tegen komt. Het is dan ook een uitdaging om er voor te zorgen dat iedereen een even smakelijke maaltijd krijgt ongeacht de dieet wensen van de klant. In het eerste jaar heb ik bij Puur Culinair gewerkt als kok maar intern kon ik al heel snel de stap naar Teamleider van de keuken kunnen maken.

Maar werken als kok is niet mijn enige hobby. Ik ga graag op reis, lekker uit eten en gezellig met vrienden borrelen.

 

Puur Culinair heeft nieuwe teamleider
  • Puur Culinair
  • Bredaseweg 570
  • -
  • 5036 NB Tilburg
  • -
  • Tel: (088) 6115446
  • Puur-culinair is onderdeel van Amarant