Vers, Lekker, Gezond en Gevarieerd

 

Vers & Lekker


We koken op basis van de meest geavanceerde kooktechniek, sous-vide. Deze bijzondere bereidingswijze komt voort uit de Franse gastronomie. We combineren onze streng geselecteerde ingrediënten met de heerlijkste kruiden en specerijen, en garen de gerechten daarna langzaam op lage temperatuur.
(You tube filmpje met uitleg van de techniek??)

Deze kooktechniek biedt vele voordelen:

Vers en gezond

•    Onderzoeken van TNO wijzen uit dat door de sous-vide bereiding vitamines en mineralen beter behouden blijven dan bij andere vormen van maaltijdbereiding.
•    Daarnaast voegt Puur Culinair gemiddeld 75% minder zout toe dan bij traditionele kooktechnieken.
•    Door de sous-vide kooktechniek kan Puur Culinair vlees met lagere vetklassen toch heerlijk mals bereiden.
•    We voegen geen smaak- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen toe en onze producten zijn op natuurlijke wijze langer houdbaar.


Ongekend lekker en gevarieerd

•    Ambachtelijke gerechten met authentieke smaak. Door de bijzondere bereidingswijze blijft de natuurlijke smaak en kleur behouden. Deze gaan bij de traditionele kookmethoden grotendeels verloren, met het afgieten van het kookvocht.
•    Het assortiment is ruim en volledig. We variëren uiteraard met de seizoenen maar ook door het aanbod van wat onze leveranciers.
•    Uiteraard besteden we bijzondere aandacht aan de feestdagen met speciaal samengestelde menu's. Samen met onze leveranciers bereiden we heerlijke gerechten om voor u van de feestdagen iets speciaals te maken.

  • Puur Culinair
  • Bredaseweg 570
  • -
  • 5036 NB Tilburg
  • -
  • Tel: (088) 6115446