Over ons vervolg

Het eerste contact heeft u met de dames van ons bedrijfsbureau, Ans en Marianne. Zij helpen u graag met iedere vraag en verwerken uw bestellingen voor ons keukenteam.

Cees, onze adviseur maaltijdvoorziening en HACCP is vraagbaak voor alle vragen van apparatuur, opwarmen, tot voedselveiligheid. Bent u net klant, en heeft u een vraag: hij helpt graag van A tot Z.

Paul is de huiscateraar en geeft kooklessen en workshops. Bestelt u een buffetje, dan heeft u grote kans dat u hem treft. Met enorm enthousiasme maakt hij van ieder evenement een feestje.

We hebben op dit moment een teamleider: Bea draagt met veel toewijding samen met haar teams zorg voor productie tot en met uitlevering van onze gerechten. Binnenkort komt er een extra vacature voor teamleider Productie beschikbaar.

Ons enthousiast team van koks en keukenassistenten bereidt samen de gerechten, volgens een prachtige techniek. Enorme passie voor een heerlijk gerecht, netjes sous-vide verpakt zodat u kunt genieten van uw (h)eerlijke maaltijd.

De portioneermedewerksters stellen uw Menu op Maat gerechten samen op basis van uw wensen. Met veel zorg en aandacht presenteren zij de menu’s in de menuschaaltjes en zorgen wekelijks dat uw bestelling afgeleverd kan worden.  

Onze logistieke kanjers van de orderpick dragen zorg van het klaarzetten van alle bestellingen die de deuren van Puur Culinair verlaten.

We werken voor de afwas en een deel van de schoonmaak samen met het sterrenteam van de Hoeve, een van de grootste dagbestedingsafdelingen van de Amarant Groep. Zij werken samen met onze eigen medewerkers dagelijks erg hard om alles weer netjes schoon te krijgen.

Marieke mag als manager iedere dag met veel plezier richting geven aan dit geweldige team van betrokken medewerkers. Een keukenbrigade om trots op te zijn!

  • Puur Culinair
  • Bredaseweg 570
  • -
  • 5036 NB Tilburg
  • -
  • Tel: (088) 6115446
  • Puur-culinair is onderdeel van Amarant