Over ons vervolg

Het eerste contact heeft u met de dames van ons bedrijfsbureau, Marianne, Mascha en Louise. Zij helpen u graag met iedere vraag en verwerken uw bestellingen voor ons keukenteam.

Cees, onze adviseur maaltijdvoorziening en HACCP is vraagbaak voor alle vragen van apparatuur, opwarmen, tot voedselveiligheid. Bent u net klant, en heeft u een vraag: hij helpt graag van A tot Z.

Mitchell en Stephanie zijn de huiscateraars en geven kooklessen en workshops. Bestelt u een buffetje, dan heeft u grote kans dat u een van hen treft. Met enorm enthousiasme maken zij van ieder evenement een feestje.

Bea en Daniel zijn onze teamleiders. Samen dragen zij met hun teams en veel toewijding zorg voor productie tot en met uitlevering van onze gerechten.

Ons enthousiast team van koks en keukenassistenten bereidt samen de gerechten, volgens een prachtige techniek. Enorme passie voor een heerlijk gerecht, netjes sous-vide verpakt zodat u kunt genieten van uw (h)eerlijke maaltijd.

De portioneermedewerksters stellen uw Menu op Maat gerechten samen op basis van uw wensen. Met veel zorg en aandacht presenteren zij de menu’s in de menuschaaltjes en zorgen wekelijks dat uw bestelling afgeleverd kan worden.  

Onze logistieke kanjers van de orderpick dragen zorg van het klaarzetten van alle bestellingen die de deuren van Puur Culinair verlaten.

We werken voor de afwas en een deel van de schoonmaak samen met het sterrenteam van de Hoeve, een van de grootste dagbestedingsafdelingen van de Amarant Groep. Zij werken samen met onze eigen medewerkers dagelijks erg hard om alles weer netjes schoon te krijgen.

Marieke mag als manager iedere dag met veel plezier richting geven aan dit geweldige team van betrokken medewerkers. Een keukenbrigade om trots op te zijn!

  • Puur Culinair
  • Bredaseweg 570
  • -
  • 5036 NB Tilburg
  • -
  • Tel: (088) 6115446
  • Puur-culinair is onderdeel van Amarant