Wij stellen aan u voor:

Geplaatst op: 06 November 2019

Hallo, ik ben Martijn Cools en woon in Tilburg.

In mijn loopbaan heb ik veel in de horeca gewerkt, bijvoorbeeld Lucebert, Humphries, De Hofstede in de Blaak, Tuinhuis Culinair en Café Slagroom.

Ik ben op MBO niveau afgestudeerd als Zelfstandig werkend kok. Deze baan bij Puur Culinair lijkt me heel aantrekkelijk omdat ik het beu was om in de horeca hele lange dagen te maken en altijd op de momenten dat andere vrij waren.

Zelf had ik dit deel van het koksvak nog niet eerder meegemaakt en werd ik heel nieuwsgierig. Ik werk er nu bijna 2 maanden en het valt helemaal in de smaak. Het is een leuk en gezellig team en de werkzaamheden bevallen me erg goed.

Met smakelijke groet,

 

Martijn Cools

Wij stellen aan u voor:
  • Puur Culinair
  • Bredaseweg 570
  • -
  • 5036 NB Tilburg
  • -
  • Tel: (088) 6115446
  • Puur-culinair is onderdeel van Amarant