Nieuwe medewerkster

Geplaatst op: 07 May 2020

Mijn nmaam is Selma en ik woon samen met mijn man en 2 kindjes sinds 3 jaar in Tilburg.

Tijdens mijn facilitaire opleiding heb ik heel lang een weekendbaantje gehad in een instellingskeuken als keukenassistent.

Dat vond ik toen zo ontzettend leuk om te doen. Daarom is mijn interesse in 'Food' komen te liggen. Na wat omwegen ben ik sinds 1 april werkzaam bij Puur Culinair. Ik werk daar nu als keukenassistent en heb mijn passie hier weer helemaal gevonden. Het werk van keukenassistent bevalt me erg goed evenals de leuke collega's. Ik hoop hier mijn carriere nog lang voort te kunnen zetten.

Misschien tot ziens bij Puur Culinair

Nieuwe medewerkster
  • Puur Culinair
  • Bredaseweg 570
  • -
  • 5036 NB Tilburg
  • -
  • Tel: (088) 6115446
  • Puur-culinair is onderdeel van Amarant